Renault Kosova

bejm servisimin e te gjithave veturave RENAULT si dhe shitjen e pjeseve te reja dhe te perdorura

Kontrollimi teknik

Ne mënyrë qe jeta juaj te lehtësohet sa me shume Renault kosova ju ofron edhe kontrollimin teknik te automjeteve tuaja. […]

Me Shume -

Diagostifikim Kompjuterik

Nëse keni ndonjë problem me veturën ose thjeshtë është ndonjë gjë që ju shqetëson mos hezitoni ejani dhe konsultoheni me […]

Me Shume -

Servisi

Servisojm dhe bejm diagnoztifikimin,punojm punet mekanike,elektronike,remund te motorrave,rregullimin e ndrruesve,etj

Me Shume -