Ne mënyrë qe jeta juaj te lehtësohet sa me shume Renault kosova ju ofron edhe kontrollimin teknik te automjeteve tuaja. Ne ju mundësojmë kontrollimin teknik te automjeteve te vogla dhe automjeteve te mëdha deri ne 3.5 ton.

Nëse keni ndonjë problem me veturën ose thjeshtë është ndonjë gjë që ju shqetëson mos hezitoni ejani dhe konsultoheni me stafin tonë në servis. Ne ofrojmë konsulencë dhe diagnostifikim gratis për klientët tonë të rregulltë

Servisojm dhe bejm diagnoztifikimin,punojm punet mekanike,elektronike,remund te motorrave,rregullimin e ndrruesve,etj

Pricing Table

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

Here you can see the pricing table which comes with the theme. It needs to be insterted to the post/page/service in the Text editing mode (not visual).

Service For Car For Truck
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€ 55€
Quisque vitae quam neque. 32€ 42€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€ 31€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€ 34€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€ 33€
alesua commodo malesuada commodo 16€ 7€