Nëse keni ndonjë problem me veturën ose thjeshtë është ndonjë gjë që ju shqetëson mos hezitoni ejani dhe konsultoheni me stafin tonë në servis. Ne ofrojmë konsulencë dhe diagnostifikim gratis për klientët tonë të rregulltë